TAKLIMAT TURNITIN

Written by pps. Posted in News

turnitin

Pusat Pengajian Siswazah (PPS) dengan kerjasama Perpustakaan UniSZA telah mengadakan satu taklimat berkenaan penggunaan perisian anti-plagiarisma iaitu Turnitin yang telah diadakan di Makmal Komputer, Perpustakaan pada 10 Februari 2015. Taklimat ini bertujuan untuk menghebahkan penggunaan Turnitin kepada semua penyelia dan pelajar siswazah fakulti dan institut yang terlibat. Dua orang wakil Turnitin hadir sebagai fasilitator iaitu Encik Daniel Choo dan Encik KC Tang. Taklimat dihadiri oleh Dekan-Dekan, Pengarah-Pengarah Institut, Wakil Fakulti, Pengurusan PPS serta Wakil dari Perpustakaan. Turnitin akan digunakan oleh semua pelajar dan juga penyelia siswazah di UniSZA.

UniSZA Graduate School

Pusat Pengajian Siswazah
Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Gong Badak
21300 Kuala Terengganu
Terengganu
Tel No: +609 6688791/8795
Fax No: +609 6687862
Email : pps@unisza.edu.my

Office Hours

Sunday to Wednesday : 08.00 am - 04.45 pm
Thursday : 08.00 am - 4.30pm
Friday, Saturday, Public Holiday : Closed

Disclaimer

Universiti Sultan Zainal Abidin shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

Traffic Summary